Yıl sonu eğlencesi karakolda bitti

Yıl sonu eğlencesi karakolda bitti

New Jersey eyaletinin Teaneck şehrinde bulunan Teaneck Lisesi öğrencileri okula zarar verdikleri gerekçesiyle tutuklandı.

Lise son sınıfta okuyan 62 öğrenci mezuniyete birkaç hafta kala ‘eşek şakaları yapma geleneği’ni devam ettirmek istedi. Ancak eğlence polislerin okula gelmesiyle kötü bir şekilde sona erdi. Koridorda tek tek sıraya dizilerek elleri kelepçelenen öğrenciler okula hasar vermek ve kirletmek suçundan tutuklandı.

Sabaha karşı 02.30 da okula gelen polisler okulun duvarlarına yazılar yazılmış, öğrenci dolaplarına sandvincler bantlanmış, koridorlara idrar yapılmış, masa ve sandalyeler dağıtılmış halde buldular. Polis şefi John Garland Fox News’e verdiği röportajda, “Öğrencilerin gece binaya izinsiz girmenin bile ne kadar ciddi bir suç olduğunun farkında olduklarını düşünmüyorum. Bu hırsızlıkla aynı ve çok ciddi bir suç.” açıklamasını yaptı.

Tutuklanan öğrencilerden 36 tanesi sorgulamanın ardından serbest bırakılırken geri kalanları 18 yaş ve üstü oldukları için hırsızlık ve binaya zarar verme suçuyla yargılanacak.

Olaya karışmayan öğrencilerden biri yaptığı açıklamada, “ Bu şakaya katılmadım çünkü sonunda olacakları tahmin ettim. Okulun amerikan futbolu takımındayım ve atletim. Bursumun yanmasını istemediğim için katılmadım. Verdiğim karardan da çok memnunum.” dedi.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.