Websterlı saldırgan olaydan önce bir kişiyi daha öldürmüş

Websterlı saldırgan olaydan önce bir kişiyi daha öldürmüş

Webster’da bir mahallede 7 evde çıkan yangını söndürmeye çalışan itfaiyecilerin 2’sini öldürüp 2’sini yaralayan saldırganın yaktığı evlerden birisinin kendisine ait olduğu ve burada 1 kişinin daha cesedine ulaşıldığı bildirildi.
    
William Spengler adlı kişinin itfaiyecilere ateş açmasının ardından polisle çatışmaya girerek bir güvenlik memurunu daha yaraladığı, daha sonra Ontario Gölü çevresindeki bir arazide intihar ettiği açıklandı.
    
Komiser Gerald Pickering, Spengler’in itfaiyecilere pusu kurduğunu, kendi evi dahil mahallesindeki 7 evi yakmasının ardından bir aracın içine gizlenerek onları beklediğini ve evleri söndürme çalışmaları başladığı sırada itfaiyecilere ateş açtığını söyledi.
    
Saldırının ardından yanan evlerde inceleme yapan yetkililerin 62 yaşındaki Spengler’in evinde kimliği tespit edilemeyecek şekilde yanmış bir ceset daha bulduğu belirtildi.
    
Güvenlik yetkilileri, bulunan cesedin katilin kaybolan kardeşine ait olabileceğini, adli tıp uzmanlarının gereken çalışmaları başlattığını dile getirdi.
    
İntihar eden katilin üzerinde tabanca, av tüfeği, askeri tarzda bir tüfek ve bir not bulunduğunu belirten yetkililer, saldırının nedeninin araştırıldığını kaydetti.
    
Spengler’in bıraktığı notta, ”Kaç tane komşumun evini yakabileceğimi merak ediyorum ve böylece en sevdiğim işe, insanları öldürmeye, kendimi hazırlamalıyım” yazdığı bildirildi.
    
Güvenlik yetkilileri, Spengler’in 1980 yılında balta ile anneannesini öldürmekten 17 yıl hapis cezasına çarptırıldığını sözlerine ekledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.