Ülke genelinde 1850, Atlanta merkezli 800 uçuş iptal oldu

Ülke genelinde 1850, Atlanta merkezli 800 uçuş iptal oldu

Salı ve çarşamba günü Amerika’nın körfez ve güney doğu bölgelerinde beklenen olası fırtına ve soğuk havadan dolayı birçok uçuş iptal edildi. Havayolu şirketleri madur yolcular için biletlerini değiştirme ücreti alınmaksızın yapacakları erteleme seçeneklerini açıkladı.

Beklenen fırtına Texas’tan North Carolina’ya kadar olan bölgede etkili olacak.

Delta havayolu pazartesi günü, ülke genelinde toplamda 1850 uçuşunu iptal etti. Atlanta merkezli 800 uçuş da iptal oldu.

American Havayolları salı ve çarşamba günü uçuşu olan yolcular için bilet değiştirme bedelini iptal etti. Yolcular ücretsiz olarak biletlerini cuma günü olacak uçuşlar için degistirebilecekler.

Delta havayolu ise Delta bağlantılı olan uçuşlarla Alabama, Florida, Georgia, Louisiana, Mississippi, North Carolina, South Carolina ve Texas’a gidecek yolcular için 1 defaya mahsus olmak üzere ücretsiz bilet değiştirmeye izin verecek. Southwest Birmingham-Shuttlesworth International Airport, Atlanta, Charlotte, Houston (Hobby), Jackson, New Orleans, Chicago Midway havaalanlarında dahil olmak üzere madur olan yolculara değiştirme ücreti almayacak.

Havayolu şirketleri yolcuların uçuş durumlarını online olarak sık sık kontrol etmeleri hususunda uyarıyor.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.