Tennessee’de evine gelen bomba paketini açan avukat hayatını kaybetti

Tennessee’de evine gelen bomba paketini açan avukat hayatını kaybetti

Tennessee’de evine gönderilen bomba paketini açan emekli avukat John Setzer (74)hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan eşi Marion Setzer’in (72) ise hayati tehlikesi devam ediyor.

Olay Nashville şehrine 30 mil uzaklıktaki bir mahallede meydana geldi. FBI, U.S posta yetkilileri ve Şehir Güvenlik Birimi’nin (DHS) ortaklaşa araştırdıkalrı olayda postanın yanlış adrese gönderilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Hayatını kaybeden avukatın eski iş arkadaşı George Cate Jr., “Setzer’in oğulu 3 yaşındayken bir köpeğin saldırısına uğrayarak ölmüştü. O günden sonra duyduğu bütün çocuk ölümlü davalarda isteyerek çalışmıştı.” açıklamasını yaptı.


Posta servisi yetkilileri son birkaç yılda toplam 170 milyon posta içinde 16’sından bomba çıktığını ve genellikle bu tür paketlerin üzerindeki gönderen adresinin uydurma bir adres olduğunu ve gönderenin direk postaneye vermek yerine dışarıdaki posta kutuları aracılığıyla postaladıkları bilgisini verdi.

Olay gerçekleştikten sonra bölgedeki bütün posta kutularını tek tek, ev ev dolaşarak inceleyen polis uyarılarda bulundu. Bu olaylı çözmeye yarayacak herhangi bir detay bildiren kişiyi 8 bin dolar ödül verileceği ve 1-800-TBİ-FİND numaralı telefonla iletişim kurulabilcegi açıklandı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.