TABN’den Washington’da küçük işletmeler zirvesi

TABN’den Washington’da küçük işletmeler zirvesi

Turkish American Business Network (TABN) Washington, DC çevresindeki Türk-Amerikan girişimcileri bir araya getiriyor.

Bu yıl ilk kez düzenlenecek Orta Atlantik Küçük İşletmeler Zirvesi’ne Washington DC çevresinin yanında ABD’nin 7 eyaletinden toplamda 250 den fazla girişimcinin katılması bekleniyor. Tüm gün sürecek zirve kapsamında gerçekleşecek oturumlarda, alanlarında uzman 20 den fazla konuşmacı söz alacak.

Çeşitli sektörlerden başarılı iş adamları, uzman akademisyenler ve resmi görevlilerin konuşacağı oturumlarda, ve banka ve alternatif işletme kredileri, lokal, eyalet ve federal yönetimlerden ihale alma şartları ile işletmelerin büyümelerini hızlandıracak kurallar ele alanıcak. Zirveye küçük işletmelerin yanında orta boy ve büyük işletmelerden temsilci ve yöneticiler de katılacak.

TABN Başkanı Talha Saraç, Organizasyondaki hedeflerinin Türk Amerikan iş adamlarının bir araya gelmeleri ve birbirlerini daha yakından tanımaları, beraber iş olanakları oluşturmaları olduğunu ifade etti. Washington, DC ve çevresinde çok sayıda başarılı Türk iş adamlarının bulunduğunu belirten Saraç, bu iş adamlarının birbirleriye olan irtibatlarının ileri derecede olmadığını düşündüklerini ve bu zirve vesilesiyle bu iletişimi kuvvetlendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Saraç, “Özellikle mermer, mutfak ve remodeling sektöründe çok etkili olan Türk girişimcilerin bu gibi programlar vesilesiyle hem kendi sektörlerinde gelişeceklerini hem de başka sektörlere açılacaklarını umut ediyoruz.” dedi.

TABN Küçük İşletmeler Zirvesi’ne aralarında Eagle Bank ve Vocelli Pizza’nın bulunduğu 15’ten fazla şirket sponsor oldu. Zirvede ayrıca çok sayıda şirketin stant açması bekleniyor.

 

Program detayları:

Tarih: 30 Eylül 2014

Yer: Falls Church Marriott Fairview Park

Saat: 2:00 PM

http://smallbusinesssummit.tabn.us

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.