Ölen kızını gizlice gömen anne teslim oldu

Ölen kızını gizlice gömen anne teslim oldu

Florida eyaletinin Sanford şehrinde 2 yaşındaki kızını öldürmekle suçlanan anne Rachel Fryer tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 yıl önce Rachel Fryer’ın 2 aylık kızı Tavont’ae Gordon’ın ani ölümünü araştıran polis, bebeğin annesiyle aynı yatakta yatarken boğularak öldüğünü öğrenmişti. Bu olayın ardından ölen Tavont’ae’nin ikiz kardeşi Tariji Gordon koruyucu aileye verilmişti.

10 Şubat günü polise gelerek teslim olan Fryer, 2 ay önce kendisine geri verilen Tariji’nin öldüğünü söyledi. Polis tarafından sorgulanan Fryer, çocuğu kendisinin öldürmediğini, sabah kalktığında kızını yatağında ölü bulduğunu, ve onu cansız gördüğünde astım ilacını verip suni teneffüs yaptığını fakat bunun bir işe yaramadığını belirtti.

Paniğe kapılan Fryer, küçük kızın cesedini bir bavula koyduktan sonra bir arkadaşını arayıp onu Crescent’e götürmesini istediğini ve burada küçük bir çukur kazarak kızını buraya gömdüğünü söyledi.

Vahşi bir cinayete kurban gittiğinden şüphenilen küçük kızın durumu adli tıptan gelecek raporlardan sonra bir kesinlik kazanacak. Fakat polise göre küçük kız şiddet bağımlısı olan annenin kurbanı. Tariji Gordon’un ölümü, aynı zamanda Florida Çocuk ve Aile Kurumu’nun güvenilirliğini de tartışma noktasına getirdi.

Yetkililer, ikiz kardeşi öldükten sonra koruyucu aileye verilen küçük kızın bundan sadece iki ay önce tekrar annesine hangi şartlarda verildiğini araştırıyor.

3 çocuğu daha olan katil zanlısı kadın, ölen kızın babasının da uzun bir zamandır kayıp olduğunu belirtti.

Tutuklanarak cezaevine konan Fryer şu anda 4 aylık hamile.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.