New York’taki kazada aynı aileden 7 kişi öldü

New York’taki kazada aynı aileden 7 kişi öldü

New York’ta meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetti. Seyir halinde iken şöförün kontrolü kaybetmesi üzerine 20 metrelik uçuruma yuvarlanan arabadan sağ çıkan olmadı.

Bronx Hayvanat Bahçesi yakınlarında meydana gelen üzücü olayda aynı aileden üç kuşağın olduğu öğrenildi. Polisin verdiği bilgiye göre araçta Dominik Cumhuriyeti’nden iki kız çocuğunu ziyarete gelen yaşlı çiftin kızlarının yanı sıra üç torunu da araçta bulunuyordu. Polis çocukların yaşlarını 10, 7 ve 3 olarak açıklarken diğerlerinin de 85, 81, 45 ve 28 olarak açıkladı. Polis ayrıca araçta bulunan herkesin emniyet kemerlerinin de takılı olduğu bilgisini verdi.

Geçen yıl Mart ayından bu zamana kadar New York’ta yaşanılan en ölümcül kaza olan son olayın aracın tekerliği patlaması ihtimali olduğu belirtildi. Görgü tanıklarının polise verdiği ifadeye göre 45 yaşındaki kadın şoförün araç kontrolünü kaybetmesine teker patlamasının neden olduğu yönünde açıklamada bulundu. Aracın kaza yaptığı esnada 70 mil hız ile seyir halinde olduğu da polis tarafından verilen bilgiler arasında.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.