New Jersey Eyalet Meclisi’nden Helping Hands’e takdirname

New Jersey Eyalet Meclisi’nden Helping Hands’e takdirname

New Jersey Eyalet Meclisi, Sandy Kasırgası sonrası gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı Helping Hands Yardım Derneği’ne bir takdirname verdi. Meclis başkanı Sheila Y. Oliver imzalı takdir belgesinde derneğin faaliyetlerinden övgüyle bahsedildi. Belge kurum başkanı Nevzat Yılmaz’a takdim edildi.  


2008 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Helping Hands Relief Foundation, Sandy kasırgası sonrası başlattığı kampanya ile 100 bin dolardan fazla yardım topladı. Kampanya kapsamında Kimse Yok Mu Derneği de 150 bin dolarlık bağışta bulundu. Queens Kütüphanesi’ne New York Federal Milletvekili Gregory Meeks’le birlikte 50 bin dolar yardım yapan dernek, gönüllüleri ile birlikte çok sayıda noktada mağdurlara yemek yardımında bulundu.


Ödülü alan dernek başkanı Nevzat Yılmaz takdirnamenin aslında Helping Hands gönüllülerine ait olduğunu söyledi. Yılmaz, “Helping Hands gönüllülerine, Türk Kültür Merkezi idarecilerine, Peace Islands Enstitüsü müdürü Ercan Tozan beye ve tüm yardımseverlere cani gönülden teşekkür ederim. Yapmış oldukları yardımları ihtiyaç sahibi kişi ve kurumlara ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu. New York valisi Andrew Cuomo ile irtibat halinde olduklarını belirten Yılmaz, Sandy Kasırgası’ndan dolayı zarar görmüş bir hastaneye vali ile birlikte 100 bin dolarlık yardımda bulunacakları müjdesini verdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.