İki yaşındaki kızını öldürüp gömen anne idamla yargılanacak

Orlando’nun Sanford bölgesinde 2  yaşındaki kızını öldürüp evinin yakındaki ormanlık alana gömdüğü iddia edilen anne hakkında idam cezası istendi.

32 yaşındaki anne Rachel Fryer, sabah uyandığında kızını yatağında ölü bulduğunu ve ormanlık alana gömdüğünü iddia etse de adli tıp raporları göre küçük kızın ölmeden önce başına darbe aldığını ortaya koydu. Bunun yanı sıra talihsiz kızın vücudunda iyileşmek üzere olan bir takım yaralarla annesine ait ısırık izlerinin de bulunduğu tespit edildi. Küçük kızın ikiz kardeşinin de henüz iki aylıkken hayatını kaybettiği ve bunun üzerine ailenin çocukları Çocuk Koruma Müdürlüğü tarafından bir süre alıkonduğu ortaya çıktı. Yaklaşık 3 ay önce bebeğin annenin yanında uyurken havasızlıktan boğularak öldüğü anlaşılmış ve çocuklar anneye geri verilmişti. Tariji annesine teslim edildikten 3 ay sonra ölü olarak bulundu.

Fryer birinci derecede cinayet, ileri derecede çocuk ihmali ve kanıt saklamak suçlarından yargılanacak.

Savcılar, Fryer’ın idamla yargılanmasını isteyen bir dosyayı mahkemeye sundu.

Baba Timothy Gordon, polise verdiği ifadede olaydan bir gece önce annesi tarafından dövülen küçük kızı Tariji’nin elleri başının üzerinde bağlı bir halde ayakta durdurduğunu gördüğünü söyledi. Gordon, Fryer’ı ikna ederek küçük kızın ellerini açtırdığını anlattı.

Gordon, sabah evden ayrılırken ise anne Fryer’ın uyuduğunu, küçük kızın da bilincinin yerinde olup akşamdan artan Çin yemeğini yemekte olduğunu söyledi.

Orlando’da  Seminole Bölge Hapishanesin’de yatan katilin alacağı ceza şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.