Helping Hands New York’taki göçmen aileler için yardım kampanyası başlattı

Helping Hands New York’taki göçmen aileler için yardım kampanyası başlattı

Helping Hands Relief Foundations (HHRF) New York’un kuzey bölgesinde yaşayan göçmen aileler için yardım kampanyası başlattı.

New York’a farklı ülkelerden göç eden ve yardıma muhtaç yaklaşık 500 aileye yapılacak yardım paketlerinde kuru gıda ve çocuklar için farklı  hediyeler yer alacak. Yardım paketleri en az 5 kişiye yetecek şekilde hazırlanacak. Helping Hands, Sandy kasırgasından zarar gören bölgelere yaptığı hızlı ve yerinde yardımlarla gündeme gelmişti.

Helping Hands Relief Foundations Başkanı Nevzat Yılmaz, kuruldukları günden beri ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya çalıştıklarını ve bu yöndeki çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Sandy’den zarar gören kütüphane ve okullara  yaklaşık 250 bin dolar civarında yardım yaptıkları bilgisini veren Yılmaz “ Daha yeni kuruluş olduğumuz halde Amerika başta olmak üzere, dünyanın farklı yerlerine ulaşmayı başardık. Myanmar’dan, Afrika’ya kadar birçok yoksul insana ulaştık. Ayrıca Türkiye’deki Van depreminde zarar görmüş ailelere de zamanında ulaşarak yardım eli uzattık.”şeklinde çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yardım kuruluşu, kasırga sonrası zarar gören 20 bin kişiye sıcak yemek dağıtmıştı.

 

Write a comment

2 Comments

  1. Beyazit Yildirim April 16, 17:17

    Tebrik ediyorum cok guzel bir kampanya baslatilmis vesile olanlardan Allah (cc) razi olsun . Ben gelimden yardimi yapacagim insallah.

  2. Kazim Hasanoglu April 16, 17:20

    Hepimiz biliyoruz Sandy’de gonullulerin nasil calistigini. Minnettariz.

Only registered users can comment.