Hastaneye terk edilen kadının kimliği 3 yıl sonra belirlenebildi

Hastaneye terk edilen kadının kimliği 3 yıl sonra belirlenebildi

Alabama eyaletine bağlı Birmingham şehrinde bir hastaneye terk edilen kadının kimliği 3 yıl sonra belirlenebildi. Hastane çalışanları terk edildiğinde 65 yaşıda olan kadının üstünde herhangi bir kimlik bulamayınca Jane Sally Doe isimini vermişti.

Gazatelerde, tv programlarında resimleri yayınlanan kadını tanıyan hiç bir akraba ya da tanıdığa ulaşılamayınca, parmak izlerinden , DNA kayıtlarından ve yüz tanıma programlarından kadının kimliğine ulaşılmaya çalışmış ancak hiç bir sonuç alınamamıştı.

Sally’nin Facebook’ta dolaşan fotoğrafını tanıyan birinin çıkmasıyla harekete geçen LostNMissing adlı sivil toplum kuruluşu olayın peşini bırakmayarak talihsiz kadının aslında Georgia’da yaşayan 68 yaşındaki Edith Allen of Douglasville olduğunu ortaya çıkardı. Yapılan soruşturmalar neticesinde hasta ve kimsesiz kadının bakıcısı olan Cathy Jean Thomas’ın yaşlı kadını hastaneye terkettiği ve kimliğini kullanarak 3 yıl boyunca  sosyal sigorta paralarını gasp ettiği anlaşıldı.

 

Hastanede tedavi altına alınan kadının uzun süre susuz bırakıldığı ve iyi bakılmadığı ifade edilmişti. Douglasville’nin kimliğini kullanarak 25 bin dolaradan fazla paraya el koyan Cathy Jean Thomas, (59)  tutuklanarak Douglas County hapishanesine gönderildi.

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.