Hamile olduğunu öğrendikten 1 ay sonra ‘dev bebek’ dünyaya getirdi

Hamile olduğunu öğrendikten 1 ay sonra ‘dev bebek’ dünyaya getirdi

Hamile olduğunu 8. ayında öğrenen Maxxzandra Ford’un bebeği 6.5 kilo doğdu.

Hamileliğinin 8. ayına kadar hiçbir Big Baby Floridahamilelik belirtisi yaşamadığını söyleyen Ford, “Ayaklarım bile şişmedi, kendimi hiç yorgun hissetmedim, hiç sırt ağrısı yaşamadım, sadece sürekli kilo aldığımı düşünerek doktora gittim. Doktor hamile olduğumu hatta sekizinci ayımı bile gectigimi söyledi.” dedi.

5 yaşında bir kızı ve 1 yaşında bir oğlu olan Ford, 18 saat süren normal doğumun ardından 6.5 kilo doğan 3. bebeğine kavuştu. Florida eyaleti Tampa şehrinde yaşayan Ford’ un bebeği, kayıtlara doğumun gerçekleştiği St. Joseph’s Kadın Hastanesi’nde doğan en ağır, eyalette ise doğan en büyük bebek olarak geçti.
Diğer iki bebeğininde normalde biraz büyük doğduklarını söyleyen Ford “Doğum sırasında sürekli küfür ettim ve o an çok çok büyük bir bebeğin geldiğini anladım ancak bebeğimi kollarıma aldığımda muhteşem bir andı bütün acılarım dinmişti.” dedi.

Hastane yetkilileri doğum sırasındaki zorluktan dolayı özel bakım odasında tutulan bebeğin kısa süre sonra eve gönderilebileceği açıklamasında bulundu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.