Gömülmesi gerekeni yakıp, yakılması gerekeni gömdüler

Gömülmesi gerekeni yakıp, yakılması gerekeni gömdüler

Washington’da yaşayan bir aile babalarının cenazesini karıştıran cenaze evine tazminat davası açtı.

Hayatını kaybeden Jerry Moon’un oğlu olan Brian Moon yaptığı açıklamada, tabutu açtıklarında babasının cenazesi yerine babasıyla aynı düşkünler evinde kalan ve hayatını kaybeden bir başkasının cenazesini gördüğünü belirtti.

Brian, “Tabuttaki kişinin babam olmadığını söylediğimde Brown Mortuary isimli morgun yetkilileri ısrarla bize cenazenin babam olduğunu sadece ölü olduğu için farklı göründüğünü söyleyerek bizi ikna etmeye ve hatalarını saklamaya çalıştılar. Babamın ise isimleri karıştıran Dahl McVicker isimli cenaze evi tarafından dinimizce yasaklanmış olan ve babamın asla istemeyeceği şekilde yakıldığını öğrendik. Ardından da Brown Mortuary isimli morgun toplamda 9 bin dolar olan defin masrafından 92 dolarlık kısmı bize geri gönderdiğini gördük. Şimdi ise bu hatanın sorumluluğunu kabul etmeleri için dava açtık” dedi.

Ailenin avukatı tarafından yapılan açıklamada, Dahl McVicker isimli cenaze evinin yaptıkları hatayı ve resmi kanallardan gelen cezayı kabullendiklerini ailenin açtığı tazminat davasının meblasını söyleme yetkisinin olmadığı belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.