Florida’yı görmek isteyenler için fırsat

Florida’yı görmek isteyenler için fırsat

Ayna programının Florida eyaletinde yaptığı çekimlerin sonuncusu olan Florida 2 bölümü, cumartesi günü saat 23:10 da Samanyolu TV-Türkiye’de, 19:15 de ise Samanyolu TV-Amerika ekranlarında izleyicilerin karşısında olacak.

Ayna bu bölümünde, Florida eyaletinde onlarca kanala sahip Fort Lauderdale şehrine götürüyor izleyenlerini. Amerika’nın Venedik’i olan bu şehirde kanallardaki pahalı ev ve malikanelerin önlerinde lüks tekne ve yatların arasında ilerleyecek izleyenler.

Daha sonra sazlık ve bataklık sulardan oluşan Everglades Milli Parkında sürat teknesiyle gezintinin ardından 1,5 milyon timsahın yaşadığı bölgede timsah şovuna da katılıyor ayna ekibi.

Çılgın boğanın üzerinde en fazla süre kalma yarışması olan rodeo gösterilerinden bir tanesine de misafir olan Ayna, daha sonra Miami’de bir çok Kübalının yaşadığı Little Havana olarak adlandırılan ve ziyaret edenlerin kendini Küba’da hissettiği bölgeye gidecek.

Ardından iki Türkiye ve Amerika’nın birbirini tanıması adına güzel işler yapan İstanbul Kültür Merkezi’nin bir programına misafir olan Ayna ekibi, aralarında eyalet milletvekillerinin, öğretim üyelerinin, Türk esnaf ve işadamlarının da olduğu bir tanışma ve ülkemizin tanıtımının yapıldığı toplantıdan güzel kareler getiriyor ekranlara.

Florida 2 bölümü ile ilgili detaylı bilgi almak için www.aynaprogrami.com web adresindeki http://aynaprogrami.com/index.php?content_view=997&ctgr_id=110linkine tıklayabilirsiniz.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.