FedEx deposunda silahlı saldırı

FedEx deposunda silahlı saldırı

Georgia eyaletinin Kennesaw şehrinde bulunan FedEx kargo şirketi deposunda sabah saat 5.54 te meydana gelen gelen silahlı saldırıda 6 kişi yaralanırken saldırgan ölü bulundu.

Yaralıların kaldırıldığı Wellstar Kennestone hastanesi sözcüsü yarılalardan 28 ve 22 yaşındaki iki erkeğn ve 52 yaşındaki bayanın durumunun ciddiyetini koruduğunu, 38 yaşındaki erkeğin hayatı tehlikeyi atlattığı, 42 ve 19 yaşındaki iki yaralının ise tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiklerini bildirdi.

 

Sabah saatlerinde yüzlerce polis ekibinin olay yerine gelmesinin ardından yapılan incelemede firmada çalışan 19 yaşındaki paket taşıyıcı olduğu açıklanan ve olayda intihar eden kişi silahıyla birlikte bulundu.

 

Görgü tanıklarından FedEx çalışanı Liza Aiken “Saldırganla aramızda geçtiğimiz hafta sorun olmuştu, lazer paket okuyucusunu gözüme tuttuğu için müdüre şikayet etmiştim ve sözlü uyarı almıştı.” açıklamasını yaptı. Sabah saldırganı üzerinde bir sıra fişek takılı olduğu halde gördüğünü ancak saldırganın kendisini görmediğini koşarak kaçtığını söyleyen Aiken “o sırada o da beni görseydi olacakları düşünmek bile istemiyorum. Sanki savaşa giden Rambo gibi giyinmişti korkunçtu “ açıklamasını yaptı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.