Facebook’ta durum bildirimi yaptı hayatı kurtuldu

Facebook’ta durum bildirimi yaptı hayatı kurtuldu

Böbrek hastası Melanie Moore, böbrek aradığını Facebook’ ta durum bildirimi olarak yazınca aldığı yorumla hayata yeniden döndü.

 

Nashville’de yaşayan şeker hastası Moore’a, 5 yıl önce böbrek yetmezliği teşhisi kondu. Doktoru, Moore’ a biran önce uygun böbreğin bulunması gerektiğini, sıraya girmesi halinde sıranın gelmesinin çok uzun süreceği için hayatını kaybedebilecegini söyledi. Bunun üzerine Moore facebook’ta böbrek aradığını durum bildirimi olarak yazdı. Ve hemen, yıllardır görüşmediği eski bir sınıf arkadaşı Latrice Sharpe’den bir yorum aldı.

Sharpe yorumunda; “Deli olduğumu düşünmeni istemiyorum ama 2 yıl önce Tanrı bana birine birşey bağışlayarak bir hayat kurtarmamı söyledi. Ben o günden buyana bunu nasıl yapabilirim, bu kişi kim olabilir diye arıyordum ve şimdi eminim ki bu kişi sensin.” yazdı.

Başarılı bir böbrek nakli geçiren Moore; “Sharpe bu Şükran Günü’nü ailesiyle geçirebilecekken şimdi burada bir hastane odasında aldığı narkozun etkisinden kurtulmaya, mide bulantılarıyla başa çıkmaya ve ameliyat sonrasının dayanılmaz ağrılarıyla uğraşıyor. Bu Şükran Günü benim için hayatımda yaşadığım en güzeli ve Sharpe ise benim için bir melek ve şuana kadar aldığım en güzel hediye.” açıklamasını yaptı.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.