DC’de yaşanılan gasp-şiddet olayları şehir sakinlerini tedirgin ediyor

DC’de yaşanılan gasp-şiddet olayları şehir sakinlerini tedirgin ediyor

Washington D.C. ‘de son haftalarda yaşanılan gasp olayları şehir sakinlerini tedirgin ediyor. Son olarak şehrin Dupont Circle bölgesinde 4 kişi tarafından hırpalanarak soyulan yaşlı kişi polise sığınarak hayatını kurtardı.

Hırsızların eşgalini polise veren yaşlı kişi dışında gaspcıların elinden son anda kurtulan ikinci kurbanın da yardımı ile polis henüz yaşları 15 civarında olan 4 zanlıyı yakalandı.

Gasp, şiddet olaylarının son dönemde artmasından yakınan şehir sakinleri, en güvenli bölgelerinde dahi daha önce yaşanmayan şiddet olaylarının baş göstermesinden yakındı.

Yerel medya, gençler arasında artan şiddet olaylarına dikkat çekerken yine geçen hafta yaşanan bir olayında durumun ne kadar ciddi olduğuna kanıt olacağı ifade edildi. Geçen hafta, yine D.C’nin Deanwood bölgesinde yolunu kesenlerden kaçmaya çalıştığı sırada vurulan kişinin kentte artan şiddet olaylarının son kurbanı olduğunu yazdı. Cinayeti işleyen kişinin polis tarafından yakalanarak adalete teslim edildiği ancak şiddet olaylarının önünü kesecek asıl tedbirlerin şehir yönetimi tarafından bir an önce alınması istendi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.