Çöpte cesedi bulunan çocuğun anne ve babası cinayetten yargılanacak

Çöpte cesedi bulunan çocuğun anne ve babası cinayetten yargılanacak

Georgia’nın Lawrenceville şehrinde bir çöp kutusunda cesedi bulunan Emani Moss’ın (10) annesi ve babası birinci dereceden cinayetten yargılanacak. Polis yaptığı otopsi sonucunda çocuğun babası Eman ve üvey annesi Tiffany Moss’ı  kızlarının ölümüne sebep olmak ve sonrasında cesedi ortadan kaldırmak için çöp kutusunda yakmak suçundan tutukladı.

Çöp kutusunda bulunan çocuğun bir kaç gün önce öldüğü belirtildi. Bulunan cesedin çok fazla kilo kaybetmiş olması nedeniyle ailenin  çocuğu aç bıraktığı düşünülüyor. Yapılan araştırmalar sonunda Moss ailesinin daha önceki yıllarda çocuklarına şiddet uyguladığı ve ceza aldığı ortaya çıktı. Yaşanan şiddet olayından sonra Georgia Aile ve Çocuk Koruma Servisi olaya el atmış ve bir süre konuyu takip etmişti. Çocuğun cesedine ulaşıldıktan sonra Georgia Aile ve Çocuk Koruma Servisi Müdürü Sharon Hill, ellerindeki bütün kayıtları inceleme altına alındığını söyledi.

Müdür Hill, yaşanan acılı olayada kendi birimlerinin de hatası olduğunu ve bu birimin daha iyi çalışması için yeni uygulamalar başlattıklarını açıkladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.