Cesur köpek görme engelli sahibini tren altında kalmaktan kurtardı

Cesur köpek görme engelli sahibini tren altında kalmaktan kurtardı

Manhattan metrosunda bayılarak raylara düşen görme engelli Cecil Williams (61) özel eğitilmiş köpeği sayesinde kurtuldu. ‘Orlando’ isimli özel eğitilmiş köpek sahibi Williams’ın raylara düştüğünü görünce hemen harekete geçti ve etraftakilerin dikkatini çekmeye başladı. Metro durağında bulunan vatandaşlar yaklaşan treni durdurmayı başarıp, Williams’ı ve köpeğini hastaneye kaldırmayı başardı.  

 

Görgü tanığı Matthew Martine, “ Panikle üstüste havlama sesi duydum. Baktığımda köpek düşmek üzere olan sahibinin raylara doğru ilerlemesini durdurmaya çalışıyordu. Adam düşer düşmez köpek raylara atladı ve sahibini yalamaya, öpmeye, çekmeye çalıştı.Bu sırada tren onların üzerine geliyordu ama köpek kaçmak yerine sahibini uyandırmaya çalışıyordu.”şeklinde gördüklerini anlattı.

Williams,“Köpeğim hayatımı kurtardı, Tanrının gücünü hissettim o an, Tanrı bu kez beni almamasının  mutlaka bir sebebi vardır. Orlando 11 yaşında ve yakında emekli olacak, sigortamda bana yeni bir rehber köpek verecek. Bakabilecek param olsa Orlando’ nun hep benimle kalmasını isterdim. Ama emekli olduktan sonra kendine gönüllü bakacak bir ev bulması gerekecek.” şeklinde memnuniyetini dile getirdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.