Brooklyn Amity School,karate şampiyonu oldu

Brooklyn Amity School,karate şampiyonu oldu

New York’ta düzenlenen 2013 Asckhar’s Kyodai Invitational Karate Şampiyona’sında Brooklyn Amity School 30 madalya ile birinci oldu. Amerika genelinde çok sayıda kulübün yanısıra 4 farklı ülkeden toplam 320 sporcunun yarıştığı şampiyanada Amity School birinci olmayı başardı. Brooklyn Amity Karate Kulübü sporcuları 13 altın, 5 gümüş ve 12 bronz madalya ile turnuvanın madalya sıralamasında da birinci oldu.

Amity Karate Kulubü Baş Antrenörü ve aynı zamanda Okul Müdür Yardımcısı Dünya ve Avrupa eski Karate Şampiyonu Meral Ölmez, kulüplerinin 5 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen sporcuların performanslarının çok iyi olduğunu ve bunun gün geçtikçe arttığını söyledi. Öğrencilerin gösterdiği başarıdan dolayı hepsini kutladığını belirten Ölmez “ Öğrencilerimize sporun yanında iyi bir toplum insanı olmayı öğretiyoruz. Sporcularımızın her yönünü geliştirmesini istiyoruz. Bundan sonraki yarışmalarada katılıp elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”dedi. image

Eski Karate Şampiyonu Ölmez, kulübe destek veren Amity School  Müdürü Varol Gürler ve Genel Müdür Tufan Aydın’a katkılardan dolayı teşekkür etti.


Amity Okulunun Genel Müdürü Tufan Aydın, okul olarak öğrencilerin şampiyon olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Brooklyn Amity Okulu olarak öğrencilerin derslerinin yanında, sosyal ve zihinsel gelişimlerine çok önem verdiklerini belirten Aydın “ Antrenör hocamızın önderliğinde karate kulubü büyük başarılara imza attı. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.”şeklinde açıklamada bulundu. Karate kulübü daha önce Amerika Şampiyonası’na katıldıkları iki yarışmada  34 madalya kazanma başarısı göstermişti.

Derece yapan sporcuların isimleri ve yarıştıkları katagoriler;

 

No

Adı ve Soyadi

Kata Kategorisi

Dövüş

Kategorisi

1

Berkay Okyar

2.

3.

2

Izabella Bajraktarevic

3.

3.

3

Sarah Marin

3.

3.

4

Rabia Nur Keles

1.

3.

5

Beyza Ozyurek

1.

3.

6

Hande Bilek

3.

3.

7

Melisa Ozyurek

2.

1.

8

Merve Cakmak

1.

1.

9

Sarah Khanfar

3.

10

Beyza Kurt

1.

11

Nilgun Atay

3.

3.

12

Farzana Rezuhaji

1.

1.

13

Seda Bektas

2.

2.

14

Nihan Turhan

1.

1.

15

Elif Yargic

1.

1.

16

Zeynep Kurt

1.

1.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.