Bademcik ameliyatı sonrası kör oldu

Bademcik ameliyatı sonrası kör oldu

Georgia’da bir üniversite öğrencisi geçirdiği bademcik ameliyatından sonra kör oldu.

21 yaşındaki Sara Tillman bademcik ameliyatı olduktan bir buçuk hafta sonra evinde annesi tarafından baygın halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Tillman’ın hayatı kurtuldu ancak gözleri kör oldu.

Bayıldığı ana dair hiç birşey hatırlamadığını belirten Tillman, her şeye rağmen Tanrıya şükrettiğini ve her şeyin onun rızası dahilinde olduğuna inandığını söyledi. Bu zorlu şartların üstesinden Tanrıya olan inancı sayesinde gelebildiğini ve 21 yaşında her şeyi en baştan bir görme engelli olarak öğrenmek zorunda olduğunu belirtti.

Göz doktoru olan baba ise, kızının tekrar gözlerine kavuşabilmesi için araştırmalar yapmaya devam ediyor. Kızının görme sinirlerine etki eden bir oksijen kaybı yaşadığını ve bu yüzden görme yetisini kaybettiğini belirten baba, Çin’de aldıkları tedavi sonucu MRI sonuçlarında iyileşme olduğunu ancak kızının hala göremediğini belirtti.

Tillman üniversiteyi bitirdikten sonra master ve doktora yapmak, mezuniyetinden sonra da psikolojik danışman olup insanlara yardım etmek istediğini belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.