4 yıldır kayıp olan çocuk babasının evindeki gizli bölmede bulundu

4 yıldır kayıp olan çocuk babasının evindeki gizli bölmede bulundu

Dört yıldır kayıp olan çocuk Georgia eyaleti Jonesboro şehrinde bulundu.

Dört yıl önce çocuğunu, Florida’da yaşayan babasını ziyareti sırasında kaybeden ve bir daha haber alamayan anne, yurt dışında yaşadığı ve sistemi bilmediği için polis yerine çocuk servisine bildirmişti. Dört yıl sonra çocuğundan bir telefon alan anne polisi arayarak çocuğunun nerede olduğunu öğrendiğini söyledi. Baba ise cuma günü adrese gelen polise çocukla ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını söyledi. Ancak çocuğun annnesini ikinci kez arayarak babasının onu evde sakladığını bildirmesi üzerine ertesi gün tekrar eve gelerek ikinci bir arama yapan polis, evde babası tarafından gizli bir bölmede saklanmış olan çocuğu buldu.

Baba Jean, üvey anne Samantha Joy Davis ve evde yaşayan üç genç Clayton bölge polisi tarafından tutuklandı.

Komşulardan biri yaptığı açıklamada, çocuğun sürekli evde olduğunu okula gitmediğini, ailenin muhtemelen ev okulu yaptığını düşündüklerini belirtti. Ayrıca ailenin mahalleye altı ay önce taşındığı ve 13 yaşındaki çocuğu sürekli bahçeyi temizlerken gördüklerini söyledi.

Clayton bölge polisi şefi Kevin Hughes yaptığı açıklamada, babanın ve evde yaşayanların çocuk kaçırma, alıykoyma, polise yanlış bilgi verme ve daha birçok suçla yargılanacağını belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.