3 kişinin öldüğü, Lincoln Tuneli yakınındaki kazanın nedeni açıklandı

3 kişinin öldüğü, Lincoln Tuneli yakınındaki kazanın nedeni açıklandı

Perşembe sabahı 05:30 sularında New Jersey eyaletinin North Bergen ilçesinde, Route 3 ile 495 numaralı otobanın birleştiği noktada meydana gelen ve 3 kişinin feci şekilde can verdiği kazanın aşırı hızdan kaynaklandığı bildirildi.

Aşırı hızdan dolayı virajı alamayan araçın takla attıktan sonra büyük lamba direğine çarptığı ve üç parçaya bölündüğünü belirten polis yetkilileri, kazada hayatını kaybeden 3 kişiden 2’sinin kimliğini açıkladı. Yaşamını yitirenlerin Massachusetts eyaletinden Miguel Barreto Jr. (34) ve New Jersey’nin Passaic ilçesinden Magarita Santiago (32) olduğunu bildirdi. Polis kazada ölen üçüncü şahsın kimliğini ise henüz açıklamadı. Ancak ABC News haberinde, üçüncü kişinin de yine Massachusetts eyaletinden bir yetişkin erkek olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıl da aynı yerde yaşanan bir başka kazada yine 3 kişi hayatını kaybetmişti. Lincoln Tuneli’ne yalnızca bir mil uzaklıkta meydana gelen kaza nedeniyle perşembe sabahı New York’a işe gitmek isteyenler uzun süre trafikte kaldı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.