Kuru sıkı tabancayı polise doğrultan kadın vuruldu

Kuru sıkı tabancayı polise doğrultan kadın vuruldu

Cumartesi günü California eyaletine bağlı Long Beach şehrinin merkezinde yarı otomatik kurusıkı tabanca taşıyan bir kadın, polisin ateş açması sonucunda yaralandı.

Polis sözcüsü Marlene Arrona’nın verdiği bilgiye göre, vatandaşların polis departmanını arayarak üzerinde silah bulunduran bir kadını ihbar etmesi üzerine polis, Cumartesi günü sabah 09:50 sularında Long Beach Bulvarına gelerek 32 yaşındaki Adeline Arroyo ile pazarlık yaparak durumu yatıştırmaya çalıştı. Olay yerine gelen uzman psikologlar da başarısız olunca SWAT (Özel Silah ve Taktik) ekibi çağrıldı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, polise doğru hareketlenen Arroyo, elindeki tabancayı polise doğru çevirdi. Bunun üzerine polisler kadına ateş açtı. Polis sözcüsü uzmanların ateş açılmadan önce bir saatten fazla süreyle Arroyo’yu iknaya çalıştığını söyledi. 

Los Angeles şehri bölge savcısı söz konusu ateş açma olayı üzerine özel bir inceleme başlatacak. Böyle bir inceleme, polis görevlilerinin karışmış olduğu, yaralanma ya da ölüm ile sonuçlanan ateş açma hadiselerinde yürütülen rutin bir işlem. Long Beach şehrinde bu yıl, benzeri 19 hadise yaşandı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.