Kaybolan gömlek yanlışlıkla bağışlanmış

Kaybolan gömlek yanlışlıkla bağışlanmış

Oregon’un Salem şehrinde yaşayan bir aile umutsuzca büyükbabalarının kaybolan eski gömleğini arıyor.

Manevi değeri çok yüksek olduğunu söyleyen aile, Kuzey Pasifik’in her yerinde gömleği bulmak için yoğun şekilde çalışıyorlar.

Amy Broyles’in dedesi, Don Smith, çiceklerle baskılı olan çizgili polyester beyaz gömleği 1978 yılında kendi anne babasının düğününde, 2007 yılında kendi düğününde ve 2011 yılında kız kardeşi Kristine Buchanan’ın düğününde giydiğini belirtti. Buchanan’s göre, büyükbabasının düğünlerde giymesiyle geleneksel hale getirilmiş bu gömlek 87 yaşında olan Smith’in geçen yıl Ağustos ayında vefatının ardından aniden kayboldu.

Uzun bir süre aramaların ardından Smith’in genç torunu kaybolan gömleği büyükannesinin Goodwill’e yanlışlıkla bağış yaptığı bilgisine ulaştı.

Yakında evlenecek olan genç torun kendi düğününde babasının o gömleği giymesi ve büyükbabasının yerini alamasa da geleneği devam ettirmek için gömleğin geri verilmesini talep ediyor.

Buchanan, bu gömleği kendi Facebook sayfasından paylaşarak insanlardan bu konuda yardımcı olmaları çağrısında bulunuyor. Sosyal medyadan da bu konuda yardım isteyen aile, gömleğin geri verilmesi halinde kullanan kişiye yeni bir gömlek alıp vermek istediklerini de belirttiler.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.