Hollywood’un ağır toplarından California Valisi Brown’a destek

Hollywood’un ağır toplarından California Valisi Brown’a destek

Sinema dünyasının büyük stüdyo patronları ve Hollywood’un meşhur isimleri California Valisi Jerry Brown’un yeniden Vali seçilebilmesi için düğmeye bastı.

Demokrat partiye büyük bağışlar yapan Cindy ve Alan Horn çiftinin 21 Kasım Perşembe akşamı Los Angeles’ın en zengin bölgesi Bel-Air’deki malikanelerinde Brown için bir bağış yemeği verecekler. Ev sahibine eşlik edenler arasında Jeffrey Katzenberg, Steven Spirlberg, David Geffen gibi ünlü isimlerin yanı sıra stüdyoların CEO ları ve önde gelen idarecileri de olacak. Motion Picture Association of America’dan Chris Dodd, Fox’dan Jim Gianopulos, Paramount’tan Brad Grey, Sony’den Michael Lynton, Universal’dan Ron Meyer ve Warner Bros’dan Barry Meyer ve Kevin Tsujhara’ da destekçiler arasında bulunuyor. Brown’a destek olmak için yemeğe katılacak bu isimlerin herbiri 54 bin dolar vereceğine veya toplayacağına söz verdi. Davetliler ise 10 veya 5 bin dolarlık biletleri ile seçim kampanyasına destek verecekler.

Cumhuriyetçiler ise henüz Brown’un karşısına çıkaracakları adayı tespit etmiş değiller. Brown yeniden seçilirse dördüncü kez görev yapan tek vali olmuş olacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.