Hiç tanımadığı babasını televizyon sayesinde buldu

Hiç tanımadığı babasını televizyon sayesinde buldu

Oregon’un Springfield şehrinde biyolojik babasının kim olduğunu bilmeden yaşayan Toni Crawford adlı kadın 50 yıl aradan sonra babasını televizyon sayesinde buldu.

51 yaşındaki kadın, “Herzaman bu sorunun cevabını aradım. Bazı insanlar için nereden geldikleri önemli olmayabilir ama ben hep bir arayış içindeydim.” dedi. Yerel haber kanalı KVAL News’de Springfield’de yaşayan Duane Malloroy adlı babasının evinin önünde oyma sögüt ağacı kütüğünün içine ayı heykellerini koymasıyla televizyonda haber konusu olan adamın ismini duyunca ümitlenen kadın, üç gün sonra yola koyulup haberde geçen evi buldu. Crawford, “Eve geldiğimde ağacı görünce doğru adrese geldiğimi anladım ve hemen babamın yanına gidip herşeyi anlattım.” dedi.

1962 yılında Deniz Kuvvetlerinden azledilen baba Duane Malloroy, kızıyla saatleri ve tarihleri tek tek konuşunca herşeyin yerine oturduğunu söyledi. Arkadaşı Robert ile Lake Oswego’ya gelen Malloroy, arkadaşının kız kardeşi olan Carol’un Crawford’un annesi olduğunu belirtti. Crawford, Springfield’de yaşayan babasını artık her hafta ziyarete geliyor. Crawford ilk kez kendi akraba ve ailesiyle tanışma fırsatı buldu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.