Geziye götürdükleri öğrenciyi tuvalette unuttular

Geziye götürdükleri öğrenciyi tuvalette unuttular

Oregon eyaletinin Gresham şehrinde bir okul gezisine katılan 11 yaşındaki Dominick Blades, gezi sırasında öğretmenleri ve arkadaşları tarafından parkın lavabosunda unutuldu.

Geçtiğimiz cuma günü gerçekleşen olayda, KNOVA Learning Charter School 5. Sınıf öğrencileriyle geziye katılan Blades’in  parkın lavabosunda unutularak geziden dönüldüğünü iddia edildi. Blades’in annesi yaptığı açıklamada olaydan sonra diğer iki oğlunu okula göndererek neler olduğunu anlamaya çalıştığını belirterek bu yapılanın bir ihmalkarlık olduğunu söyledi.

Lavabodan çıkınca kimseyi göremeyen oğlunun önce olayı anlayamadığı ve neler yapabileceğini düşünmeye başladığını anlattığını söyleyen anne, daha sonra panik yaşamaya başlayan Blades’in birisinin kaçırmasından endişe ettigini söyledi. Pazartesi öğleden sonra konuşma yapan okulun müdürü Isaac G. Cardona ise, “Geçtiğimiz cuma günü yapılan okul gezisinde, öğrencilerimizden birisi parktan okula kendisi yürüyerek gelmek zorunda kalmıştır. Kimseye bişey olmamasına rağmen, şimdilik yapılacak gezileri ileri tarihe atarak prosedürlerimizi gözden geçirme kararı aldık. Güvenliğimiz bizim önceliğimizdir ve bu süreçlerin ilerleyebilmesi icin takipte olacağız.” şeklinde açıklama yaptı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.