Columbia nehrinde tekne alabora oldu, 13 yaşında bir çocuk kayıp

Columbia nehrinde tekne alabora oldu, 13 yaşında bir çocuk kayıp

Columbia nehri üzerinde bir ailenin tekne gezisi trajik bir şekilde sonlandı. Alabora olan teknede kaybolan 13 yaşındaki çocuğun boğulduğu tahmin ediliyor. Kayıp çocuğun üvey babası ve dedesinin kurtarıldığı fakat kendisinin soğuk akıntının içinde hızla kaybolduğu bildirildi.

Polis kurtarılanların kimliklerini söyle açıkladı: Marsville Washington’dan Robert R. Schmalz (59), Sedro-Woolley Washington’dan Eric R. Schmalz (34). Kaybolan çocuğun kimliği henüz açıklanmadı.

 
Çapanın motora takılması yüzünden dümen hakimiyetini kaybeden teknenin kıç tarafı sürüklenerek suların altında kaldığı bildirildi. Tekne alabora olduğu zaman teknede bulunan kimsenin uzerinde can yeleği yoktu.

 
Görgü tanıklarından balıkçı Troy Campbell olay yerine vardıklarında 59 yasındaki Robert R. Schmalz’in güç bela yüzdüğünü, 34 yasındaki Eric R. Schmalz’in soğutucuya tutunarak ‘oğlumu bulun’ diye bağırdığı söyledi. Kurtarma ekibinin olay yerine çok hızlı bir sekilde geldiğini, kurtarma helikopterinin su uzerinden arama yaptığını fakat maalesef kaybolan 13 yaşındaki çocuktan bir haber alınamadığı bildirildi. 
 
Nehirdeki akıntının çok hızlı bir sekilde değistiğini söyleyen Portland yangın ve kurtarma ekibi sözcüsü Gabe Watson kuvvetli akıntıların ve soğuk suyun cok iyi yüzücüleri bile bir anda alt edebileceğini de sözlerine ekledi.

 
Arastırmanın hala devam ettiği ve cezai soruşturmanın yapılmayacağı yetkililer tarafından bildirildi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.