California’daki kaçak mahkumlar halkı korkutuyor

California’daki kaçak mahkumlar halkı korkutuyor

Cuma günü Güney California’daki hapishaneden kaçan üç mahkumun hala yakalanamamış olması halkı korkutuyor. Kimileri kaçakların bir an karşılarına çıkıp arabalarını alabileceğini, kendilerini soyabileceğini düşünüyor.

Orange County’deki erkek hapishanesinden kaçan mahkumların nereye gittikleri bilinmiyor. Şerif ofisi, yerel polis ve FBI kaçakları birlikte arıyor.

Hapishaneye üç mil uzaklıkta bir benzin istasyonu işleten Mike Murched CNN’e yaptığı açıklamada Cuma gününden beri sinirli bir şekilde mahkumların yakalandığı haberini duymak için beklediğini söyledi. Murched geçen ay silahlı soyguna uğradığını ve artık istasyonu geceyarısı değil saat 21:00’de kapadığını belirtti.

Murched, “Kendim için değil, çocuklarım adına korkuyorum” dedi.

Hapishaneden kaçan mahkumlardan 37 yaşındaki Hossein Nayeri işkence ve adam kaçırmadan, 20 yaşındaki Jonathan Tieu cinayetten, 43 yaşındaki  Bac Tien Duong ise cinayete teşebbüsten hapiste bulunuyordu.

Jonathan Tieu ve Bac Tien Duong’in Vietnamlı bir çete ile bağlantıları olduğu belirtilirken mahkumların yakalanmasını sağlan kişi veya kişilere 50 bin dolar ödül verilecek.

kaçak

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.