Enes’li Thunder, Lakers’ı yıktı

Enes’li Thunder, Lakers’ı yıktı

NBA’de Enes Kanter’in formasını giydiği Oklahoma City Thunder, sahasında, Batı Konferansı’nın dibine demir atan Los Angeles Lakers’ı 40 sayı farkla 118-78 mağlup etti.

Millî basketbolcumuz 23 dakika parkede kaldı. 19 sayı, 14 ribaunt ve 2 asistle double-double yaptı. Serge Ibaka’nın sakatlığını atlamasından sonra süresi azalan 23 yaşındaki pivotumuz, formda olduğunu gösterdi. OKC son 8 randevusunda 7. kez güldü.

Kevin Durant 22 sayı, 8 ribaunt ve 2 asistle oynadı. Russell Westbrook 13 sayı, 11 ribauntla ön plana çıktı. Lakers ve NBA tarihinin en önemli isimleri arasında yer alan Kobe Bryant, omzundaki sakatlık sebebiyle kadroda yer almadı. Los Angeles ekibinde Lou Williams 20, Jordan Clarkson 15 sayı üretti.

Karşılaşma öncesi ilginç bir olay yaşandı. Lakers’tan Louis Williams, Oklahoma’da deplasman ekiplerinin konakladığı ve hakkında ‘hayalet hikâyeleri’nin anlatıldığı otelde korktuğu için kalmadı. Geceyi farklı bir yerde geçirdi.

Diğer sonuçlar şöyle: Washington Wizards-Charlotte Hornets: 109-101, New York Knicks-Chicago Bulls: 107-91, Houston Rockets-Los Angeles Clippers: 107-97, Memphis Grizzlies-İndiana Pacers: 96-84.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.