Boydak Holding’e kayyum atandı

Boydak Holding’e kayyum atandı

Kayseri’de kurulu İstikbal, Bellona ve Mondi gibi ünlü markaların içinde bulunduğu Boydak Holding’e 5 kişilik kayyım atandı.

Holding yönetiminde bulunan Hacı Boydak, Memduh Boydak, Bekir Boydak, Mustafa Boydak kardeşler ile amca çocukları olan Holding yöneticisi Şükrü Boydak, Gülen hareketine yönelik ‘cadı avı’ kapsamında çeşitli tarihlerde gözaltına alınmış, Memduh, Hacı, Şükrü ve Bekir Boydak tutuklanarak cezaevine konuldu. Aynı zamanda Kayseri Sanayi Odası Başkanı olan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak 3 gün gözaltında tutulduktan sonra çıkartıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı.

Bugün nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından İstikbal, Bellona ve Mondi gibi mobilya markaları ile Hes Fiber Kablo gibi sanayi kuruluşunun da aralarında bünyesinde bulunduğu olduğu Boydak Holding’e kayyım oyarak avukatlar Ramazan Arslan ve Yurdagül Keziban Kılıç Aksungur, bankacı Ramazan Erikli, mali müşavir Ahmet Ziya Beşparmak, muhasebeci Mustafa Karakaya atandı.

Kayyum heyeti mahkemeden verilen yazıyla birlikte Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin eşliğinde Organize Sanayi Bölgesindeki Merkez Çelik içinde bulunan Boydak Holding binasına giderek, görevi devraldı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.