Mitsubishi L200 yenilendi

Mitsubishi L200 yenilendi

Mitsubishi Motors, daha fazla SUV özellikleri kazandırılan pick-up modeli L200’ün 5. nesil versiyonunu Cenevre Motor Show’da tanıtacak.

Mitsubishi Motors, Cenevre Motor Show’da pick-up pazarındaki modeli L200’ün, kullanıcılarının değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen 5. Nesil versiyonu ilk kez Cenevre’de görücüye çıkacak. Fuarda ayrıca Mitsubishi’nin yeni konsept otomobili ve 2014 yılında Australasian Safari Rallisi’nde yarışan plug-in hibrit ralli otomobili Outlander PHEV de sergilenecek.

Üretime başladığı 2005 yılından bugüne kadar tüm dünyada 1.300.000 adet üretilen L200’ün yeni versiyonu, geliştirilerek SUV özelliklerine sahip olacak şekilde tasarlandı. 2,4 litre MIVEC turbo şarjlı dizel motor ile donatılan Yeni L200 bir önceki versiyonu ile karşılaştırıldığında %17 daha az karbon salımı yapıyor. 6 ileri manuel şanzımanlı yeni L200’de CO2 emisyonu 169 g/km’ye düşüyor. Yeni dış tasarımı ile hava sürtünme kat sayısının 0,40 Cd’ye düşürülen yeni model daha fazla yakıt tasarrufu sağlıyor.

Genişleyen iç kabini, yenilenen koltukları, sessiz motoru ve yalıtımı sayesinde araç, daha sessiz ve konforlu bir sürüş imkanı sunan L200’ün, ayrıca güçlendirilen gövde yapısı ile zorlu yol koşullarına karşı direnci de yüzde 7 oranında artırıldı.

5,9 metrelik dönüş yarıçapıyla daha çevik bir araç haline gelen Mitsubishi L200, 7 adet hava yastığı, ASTC, RISE gövde yapısı, yokuş kalkış destek sistemi gibi artan güvenlik sistemlerine de sahip. Tayland’da üretilen Yeni L200, 2015 yılının ikinci yarısında tüm Avrupa ve Türkiye’de satışa sunulacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.