NYT- “Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalleri’nde oyunların 3. günü”

NYT- “Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalleri’nde oyunların 3. günü”

The New York Times logo Patrik Stollarz/Agence France-Presse —Defans oyuncusu Felipe Santana salı günü Dortmund’u Sampiyonlar Ligi’ne gönderen golü attıktan sonra Getty tarafından marka yüzü olarak kullanılıyor.

Ceyrek final mucadelelerinin bitmesiyle, dört takımdan ikisi elendi. Oldukça hareketli geçen UEFA Sampiyonlar Ligi maçları salı günü iyice nefesleri kesti. Almanya’nın Borussia Dortmund ve Ispanya’nın Real Madrid takımları kıta şampiyonasında yarı finale yükseldi.

Dortmund’daki maçta Málaga özellikle de Eliseu’nun 74. dakikada attığı golle (ofsayt?) son dörtte kalmaya çalıştı. Ancak, Dortmund’un yenilmeye hiç niyeti yoktu.

Görebileceğinizin en heyecanlı bitirişi ile, Marco Reus ikinci uzatmanın ilk dakikasında gol atarken, defans oyuncusu Felipe Santana (ofsayt?) son dakikada bir gol atarak Málaga’nın mücadelesini sona erdirdi.

Istanbul’da ise Real Madrid daha önceki mücadeleden 3-0 çıkmanın rahatlığıyla şehre ulaşırken Cristiano Ronaldo’nun maçın son 10 dakikasındaki golüyle yarı finallerdeki yerini sağlama almış oldu. Ancak, Galatasaray kulübünün emektar oyuncusu Emmanuel Eboué karşılıksız üç gol attı.

Westley Sneijder ve Didier Drogba Türkiye’nin bu önemli kulübüne umut getirmeye çalıştı. Ronaldo ikinci golünü süre sona erdikten sonra attı ve maç 3-2 sona erdi. Ancak toplamda 5-3’lik skorla kaybetmiş oldu.

http://goal.blogs.nytimes.com/2013/04/09/live-analysis-champions-league-quarterfinals-real-madrid-galatasaray-dortmund-malaga/

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.