Emniyet kemeri can kurtardı

Emniyet kemeri can kurtardı

Trafik canavarı bu sefer de Orlando’nun Pasco Bölgesi’nde yaşayan Sims Ailesini yakaladı. Justin Sims, (31) eşi ve 4 çocuğuyla beraber Salı günü Orlando’nun batısındaki Deen Yolundan geçerken ‘Dur’ işaretine aldırmayarak yoluna devam ettiği sırada bir kamyonla çarpıştı. 120 metre kadar sürüklenen arabada Justin Sims, 28 yaşındaki eşi Sharonda Sims ve 5 yaşındaki erkek çocukları öldü.

Arka koltukta oturan 5 ve 7 yaşlarındaki kızkardeşler kazadan yaralı olarak kurtarılırken, bebek koltuğunda oturan ve emniyet kemeri takılı olduğu öğrenilen 3 aylık küçük kız bebek ise kazadan yara almadan kurtulan tek kişi oldu.

Pasco Bölgesi Şerifi Carrie Eleazer’in verdiği bilgiyegöre, 3 aylık bebek dışında, diğer aile üyelerinden hiçbirinin emniyet kemeri takılı değildi.

Şu anda Arnold Palmer Çocuk hastenesinde yatan kızkardeşlerin sağlık durumu iyiye gidiyor. 3 aylık bebek ise yakın akrabalara teslim edildi.

Kazada emniyet kemeri takılı olan kamyon şoförü Antonio Garcia (31) ise herhangi bir yara almadan kurtuldu. Yetkililer, Justin Sims’in ehliyetine eylül ayında aldığı trafik cezasını ödemediği için el konulduğunu belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.