Ohio’da gölete uçan cipteki 6 genç hayatını kaybetti

Ohio’da gölete uçan cipteki 6 genç hayatını kaybetti

Ohio eyaletinde bir cipin gölete uçması sonucu araçta bulunan 8 gençten 6’sı hayatını kaybetti. Kaza sonrası yapılan incelemelerde yaşları 14 ile 19 arasında değişen gençlerin hiçbirinin emniyet kemeri takmadığı anlaşıldı.

Kaza eyalet anayolunda gerçekleşti. Aynı şehirden 8 genç, anayolda yüksek hızla giderken şoförün aracın kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerleri aşarak gölete uçtu.

Kaza sırasında araçtan savrulan bir çocuk ile araçta bulunan 5 kişi hayatını kaybetti. 2 kişi ise yaralandı. Yaralı çocukların çevredeki en yakın eve giderek 911’i aramaları üzerine ekipler kaza bölgesine geldi.

Polis ekipleri yaptıkları açıklamada, aracın çocuklara ait olmadığı bununla birlikte aracı almak için sahibinden de izin almadıklarını ifade etti. Kaza gerçekleşene kadar herhangi bir hırsızlık ihbarı alınmadığını hatırlatan yetkililer, aracın saatte 70 mil hız yaptığının tahmin edildiğini söyledi.

Ayrıca gençlerin kaza öncesi alkollü içecek veya uyuşturucu madde aldıklarına dair herhangi bir işaret olmadığı ifade edildi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.