Cami ve kiliselere zarar veren din karşıtı kadın tutuklandı

Cami ve kiliselere zarar veren din karşıtı kadın tutuklandı

Chicago yakınlarındaki Gurnee kasabasında yaşayan bir kadın, 6 gün içinde, içlerinde cami ve kiliselerin bulunduğu 21 ibadet merkezine saldırıda bulundu. İbadethanelerin duvarlarına kırmızı boyayla müstehcen grafitiler ve ters çevrilmiş haç resimleri çizen, bazılarının da camlarını kıran kadın gözaltına alındı.

Yapılan takibat sonunda evinde yakalanan Meghan Heinze (22), herkesin binlerce yıl önce yazılmış bir kitabı takib etmesinden dolayı, dine karşı kızgınlık duyduğunu söyledi.

Din karşıtı kadının saldırılarına Waukegan’daki St. Demetrios Kilisesi ve yine aynı semtteki İslamic Foundation da hedef oldu. Bu iki kurum, geçtiğimiz hafta birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek saldırıyı kınamıştı.

Hukuki otoriteler, Heinz’in suçu kesinleşirse, 7 yıla kadar hapis cezası alabileceğini belirttiler.

Meghan Heinz’in annesi ise kızının yaptıklarından dolayı çok üzgün olduğunu ve herkesten özür dilediğini söyledi. Aile fertlerinden bazıları ise Heinz’in son zamanlarda seri katil filmlerine ve Nazi dönemine ilgi duyduğunu ve silah edinmeye çalıştığını bildirdiler. Ayrıca Heinz’in anti depresan ilaç kullandığı da gelen bilgiler arasındaydı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.