Acemi hırsız havalandırma borusuna sıkışınca yakayı ele verdi

Acemi hırsız havalandırma borusuna sıkışınca yakayı ele verdi

Cumartesi günü öğle saatlerinde başında rastalı uzun örgüleri olan bir peruk bulunan bir adam, Chicago’nun arka mahallelerinde bir bankanın kasa odasına girmeyi ve oradan 100 bin dolarla çıkmayı başardı. Ancak kaçarken binanın havalandırma borusuna sıkışınca paralarla binayı terketmeyi beceremedi ve kurtarılana kadar saatler boyu beklemek zorunda kaldı.

Oak Lawn Polis Sözcüsü Michael Kaufmann, Charles Estell (38) isimli Chicago’lu soyguncunun kasaya girdikten sonra bir banka çalışanı ile karşı karşıya geldiğini ve görevliye silahını doğrultup “Seni öldürmek ya da yaralamak istemiyorum. Sadece parayı istiyorum” dediğini anlattı. Ardından soyguncunun 100 bin doları sırt çantasına doldurup kaçtığını belirten Kufmann, banka çalışanları soyguncunun tavandan girmiş olabileceğini tahmin ettiklerini söyleyince, polisin tavanda ve havalandırma boşluğunda arama başlattığını söyledi. Aramalar sonucu pazar gecesi 01:00 sularında soyguncu havalandırma borusunun içinde sıkışmış bir şekilde bulundu. Önce peruğu çıkarılan soyguncu, havalandırma borusu kesilerek kurtarıldı.

Estell, Pazar günü banka soygunu suçu ile tutuklandı. Hüküm giyerse, 20 yıla kadar hapis cezası alabilir. Şu ana kadar savunma talep etmeyen Estell’in Salı günü hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.