Texas’da silahlı saldırı; 5 ölü

Texas’da silahlı saldırı; 5 ölü

Texas eyaletinde silahlı saldırgan 5 kişiyi öldürdü. 36 yaşında olduğu belirtilen saldırganın pazartesi gecesi saldırıyı gerçekleştirdiği ancak bunu neden yaptığının ise henüz bilinmediği açıklandı.

Dallas şehrine 30 mil (49 km) uzaklıkta bulunan Terrel kasabasında yaşanılan olay, bölge halkına şok yaşattı. Terrel kasabası polis Şefi Jody Lay, ‘‘Yaşadıklarımız karşısında hepimiz şok olduk. Bu toplumumuzu derinden etkiledi’’ dedi.

Polis ilk kurbanı yerel saat ile akşam 5 sularında buldu. İhbar telefonunu değerlendiren polis, br evde başında vurulmuş bir kadının cesedi ile karşılaştı. Polis ikinci kurbanı ise ilk olay yerine yalnızca birkaç sokak uzaklıkta kudaklama sonucu olduğu tahmin edilen yangın yerinde buldu.

Polisin ilk iki olay yerinde araştırma yapartığı sırada saldırgan bu defa bir yerde yeniden harekete geçerek saldırıda bulundu. Ancak üçüncü saldırıda şans eseri kimse yaralanmadı. Saatler akşam 10:30’u gösterdiğinde polis bir ev içinde iki kurbanın cesedine daha ulaştı. Polis, aynı silahtan çıkan kurşunlarla hayatını kaybeden kişilerin bulunduğu evde saldırıda yara almadan kurtulan 3 yaşında bir de çocuk bulunduğunu bildirdi. Polis, saldırganın dört farklı yere silahlı baskın yaptığı ve toplam 5 kişinin ölümüne yol açtığını duyurdu.

Saldırı sonrası polis ölenlerden 3’ünün kadının 2’sinin ise erkek olduğunu açıkladı ancak kurbanların kimlikler hakkında ayrıntı vermedi. Polis bu sabah erken saatlerde Charles Everett Brownlow Jr. adlı kişiyi uzun kovalamadan sonra yakaladığını söyledi. Görgü tanıkları saldırıları Brownlow’un gerçekleştirdiğini ileri sürdüğü yine polisin verdiği bilgiler arasında yer aldı.

Olaya neyin sebep olduğu henüz bilinmiyor.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.