Paraşüt kazasında mucize kurtuluş

Paraşüt kazasında mucize kurtuluş

Texas’ın Dallas şehrinde yaklaşık 1000 metre yükseklikten düşen 16 yaşındaki genç kız hayatta kalmayı başardı.

16. yaş doğum günü hediyesi olarak paraşütle atlamak için ailesini ikna eden Makenzie Wethington, paraşütünün açılmaması üzerine 1000 metrelik yükseklikten yere çakıldı. Atlayıştan önce 6 saatlik bir eğitimden geçen genç kız ve babası, 25 Ocak’ta yaptıkları ilk atlayışarında  hayatlarının kabusunu yaşadı. Kızından önce başarılı bir atlayış yapan Joe Wethington, kızının düşüşünü izlemek zorunda kaldı. Paraşütü arızalanan ve ilk atlayışın acemiliği ile yedek paraşütünü açmayı başaramayan Makenzie babasının gözü önünde yere çakıldı fakat mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Makenzie’nin tamamen iyileşmesi umut ediliyor.

Dallas’taki Baylor Rehabilitasyon Merkezi’nden Dr. Seema R. Sikka, böyle bir kazadan iyileşebilir yaralarla kurtulmanın tamamen bir mucize olduğunu belirtti. Makenzie’nin iyileşme sürecinde olduğunu ve bir kaç hafta daha hastanede kalması gerektiğini söyledi.

Makenzie’nin sağlık masrafları için yardım kampanyası başlatan okul arkadaşları, üzerinde “Makenzie Strong” yazan tişörtler satarak 6 bin 200 dolarlık gelir elde etti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.