New York’ta bir metro cinayeti daha

New York’ta bir metro cinayeti daha

New York eyaletinde bir metro cinayeti daha yaşandı. Dün akşam Queens şehrinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın, yine kimliği teşhis edilemeyen bir adamı hareket halindeki trenin altına itti.

Görgü tanıklarının ifadesine göre kadın bir yandan adamı takip ediyor bir yandan da söyleniyordu. Durağa geldiklerinde kadın banklardan birine oturdu. 7 treninin yaklaşmasıyla birlikte ayağa kalkıp adama doğru ilerleyen kadın tam trenin yanaştığı sırada adamı raylara itti.
  subway-murderyetkililerinin verdiği bilgiye göre adam trenin altında kalmaktan kurtulamadı. Tren durduğunda ise şahsın ikinci vagonun ön kısmının alt trafına yapışmış bir vaziyette olduğu görüldü. Şahsın vücudu tanınamaz halde olduğundan henüz kimliği belirlenmiş değil.
  Polis yetkilileri olayın sorumlusu olan kadını arıyor. Tarife göre kadın 20’li yaşlarda, 1.67 cm boylarında, biraz kilolu ve kahverengi yada sarı sarı saçlı.
  Bu bir ay içinde New York’ta yaşanan ikinci tren cinayeti. Daha önce de Ki-Suck Han isimli şahıs Naeem Davis tarafından trenin önüne itilerek öldürülmüştü.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.