Marketten sakız çalan torununu döverek öldürdü

Marketten sakız çalan torununu döverek öldürdü

New York eyaletinin Schenectady şehrinde insanları hayrete düşüren elim bir hadise yaşandı. Torununun mahalledeki marketten sakız çaldığını öğrenen büyükanne Gloria Nelligan, 8 yaşındaki torunu Sha’Himm Nelligan’ı döverek öldürdü.

glorianelligan22 Şubat Cuma günü torununun mahalledeki marketten sakız çaldığını öğrenen büyükanne yasal vasisi olduğu torununu disipline etmek maksadıyla dövmeye başladı. Uzun süre ve şiddetli bir şekilde torununu döven büyükanne olayın ertesi günüde küçük çocuğu dövmeye devam etti.

Çocuğu evde baygın bir şekilde bulan akrabaları 911’i aradı ancak sağlık görevlileri olay yerine geldiğinde küçük Nelligan hayatını kaybetmişti. Yapılan otopside Nelligan’ın aldığı darbeler sonucu öldüğü ortaya çıktı.

Büyükanne Gloria Nelligan, pazartesi günü mahkemenin kendisini savunması için atadığı avukatla birlikte hakim karşısına çıktı. Avukatın müvekkilinin bir takım fiziksel ve ruhsal rahatsızlıklarından dolayı devletten para yardımı aldığını söylemesi üzerine hakim Guido Loyola, Nelligan’a ne tür ilaçlar aldığını sordu. Bunun üzerine Nelligan sustu ve duygusal bir tavır takındı. Hakimin sorularını yanıtsız bırakan Nelligan, cuma günü tekrar mahkemeye çıkarılmak üzere cezaevine gönderildi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.