Hillary Clinton’dan Virginia Vali Adayı McAuliffe’e destek

Hillary Clinton’dan Virginia Vali Adayı McAuliffe’e destek

Adı Demokrat Parti’nin 2016 yılı başkanlık adaylığı için geçen Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton görevden ayrıldıktan sonra ilk kez açık şekilde siyasi bir organizasyonda yer aldı. Demokrat Parti Virginia Eyaleti Vali Adayı Terry McAuliffe’in seçim kampanyasına katılan Clinton yaklaşık 800 kişilik bir kalabalığa seslendi.

Falls Church’te bulunan Eyalet Tiyatrosu’na Demokrat Partili McAuliffe’a destek amacıyla giden Clinton, “Bazı zamanlar vardır ki hiç birimiz bir kenarda oturamayız. İşte şimdi Virginia öyle bir zaman diliminde.” dedi.

McAuliffe’nin iyi kalpli ve açık fikirli bir insan olduğunu ifade eden Clinton, “Terry her zaman benim yanımda oldu; ve ben onun için burada olmaktan memnunum.” şeklinde konuştu.

Öte yandan anketler seçim yarışında McAuliffe’in önde olduğunu gösteriyor. Yapılan son 5 ankette McAuliffe, Cumhuriyetçi rakibi Ken Cuccinelli’den ortalama 7,4 puan önde görünüyor.

Clinton ailesine yakınlığı ile bilinen Terry McAuliffe, Hillary Clinton’ın 2008’deki başkanlık kampanyasının başındaki isimdi. McAuliffe Bill Clinton’ın başkanlık seçimleri çalışmalarında da aktif olarak yer almıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.