Hayvanat bahçesi müdürü bir kangurunun ölümünden dolayı hapis cezası aldı

Hayvanat bahçesi müdürü bir kangurunun ölümünden dolayı hapis cezası aldı

Virginia eyaletine bağlı Reston şehrinde bir hayvanat bahçesi müdürü ‘hayvanlara karşı vahşi davranış’ suçundan dolayı hapis cezası aldı.  Meghan Mogensen (26), hasta bir kanguruya uygunsuz tedavi uyguladığından dolayı hüküm giydi.

Polis, yetişkin bir kangurunun ölümünde ortaya çıkan şüpheli koşullar üzerine şikayetler dikkate alınarak sürdürülen 5 aylık soruşturma sonucunda Mogensen’in tutuklandığını açıkladı. Soruşturma devam ediyor.
Aynı eyalete bağlı Fairfax bölgesinde ise 17 yaşında bir genç Frying Pan isimli çiftlikte yaşayan 4 hayvanı yaralamak suçundan hapis cezası aldı.

İsmi açıklanmayan genç keçi, buzağı, oğlak ve tavuk gibi hayvanları kesip yaraladığı yönündeki ihbar üzerine yakalandı. Yaralı hayvanlar sağlık ekiplerince tedavi altına alındı.

Hayvan yaralama olaylarının arttığını gözlemleyen polis yetkililerinin ihbarda bulunanlara 7 bin 500 dolar mükafat vereceğini ilan etmesi suçlunun yakalanmasında etkili oldu.  Yakalanan genç, 4 ‘hayvan yaralama’, 3 ‘hayvanlara karşı vahşi davranış’ ve 2 ‘yasadışı gayrimenkul işgali’nden suçlu bulundu.  
Bu olayla bir süre önce 3 atın yaralandığı vaka arasında bir bağlantı olup olmadığı uzmanlarca araştırılıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.