Bir annne, otizimli çocuğunu boğarak öldürdükten sonra intihar etti

Bir annne, otizimli çocuğunu boğarak öldürdükten sonra intihar etti

Huntsville şehrinde yaşayan bir anne, 8 yaşındaki otizmli çocuğunu Tennessee Nehri’nde boğduktan sonra evinde intihar etti.

Huntsville polisi, iki gündür okula gitmeyen Otizmli Randle Barrow’u kontrol etmek için Alburta Drive’daki evlerine gitti. Polis eve geldiğinde evdeki yangını ve 42 yaşındaki anne Delicia Barrow un cansız bedenini buldu. Annenin ölümü ve yangının çıkış sebebini öğrenmek için yapılan soruşturmanın devam ettiğini söyleyen Marshall Bölgesi Şerif Bürosu Sözcüsü Lt. Heath Thomas, annenin ölmeden önce, oğlunun bedenini nerede bulabileceklerine dair bir not bıraktığını belirtti. Hemen çocuğu arama çalışmalarının başlatıldığını ve Sunrise Marinası’nın yakınlarında gece yarısı bulduklarını ve cesedin otopsi için eyalet laboratuvarına götürüldüğünü açıkladı.

Annenin arkadaşı olan Rhonda Brewster, babanın yıllar önce bir araba kazasında öldüğünü, arkadaşı Barrow’un yıllardır herşeyin üstesinden gelmeye çalışan iyi, ilgili ve yalnız bir anne olduğunu söyledi. Brewster, ” Otizmli bir çocuğa sahip olmak çok zor birşey ama Barrow çok çabaladı ve oğlunu çok daha iyi bir seviyeye getirmişti, bu olanlardan dolayı çok üzgünüm.” dedi.

Huntsville polisi olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini otopsi sonuçları gelene kadar net bir açıklama yapamayacaklarını belirtti.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.