Atlanta’da Türk ve Amerikan iş adamları zirvesi gerçekleşti

Atlanta’da Türk ve Amerikan iş adamları zirvesi gerçekleşti

Atlanta’da Amerika Güney Doğu eyaletleri Ticaret Odası (TACC) tarafından düzenlenen Uluslararası İşadamları Platformu programı Marriott Northwest Galeria’da gerçekleşti.

IMG 4473Programa otomotiv, inşaat, enerji, ev tekstili ve mobilya gibi alanlardan Türkiye’den 40 dan fazla işadamı katılırken Amerika’dan ise 150 işadamı ve çok sayıda misafir katıldı. Programın amacı Türk firmalarını Amerika piyasasına, Amerikan iş dünyasını ise Türk firmalarına tanıtmak olduğunu söyleyen TACC başkanı Ayhan Korucu, programa katılan firmalar arasındaki ortaklık ve iş ilişkilerini de geliştirmeyi, genç girişimcileri yönlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

İki gün süren programda Sandro Murtas, Susan Kintanar, Jerry Cooper, Bob Just, Yalçın Kıroğlu, Reg Peçen, Mehmet Polat, Remzi Güvenç Kulen, Neal Freeman, Orhan Öziş, Stahl Tycho gibi iş dünyasının önemli isimlerinin verdiği seminerler büyük ilgi gördü.

Programa New York’tan katılan avukatlar Mehmet F. Polat ve Remzi Güvenç Kulen Amerika’da iş kurmanın yasal alt yapısı hakkında bilgiler verdi.

9 Mayıs Cuma günü Programın açılış resepsiyonunda konuşma yapan Senatör John Albers, genç Türk işadamlarıyla birlikte olmanın heyecan verici olduğunu, ileride bu ilişkileri geliştirerek gelecekteki başarıları kutlayabileceklerini söyledi.

Programın kapanış yemeğine katılan Coca Cola firmasının Başkan Yardımcısı ve Coca Cola International’in başkanı olan Ahmet Bozer ise genç işadamlarına iş dünyasının önemli noktalarını ve başarının sırları hakkında bilgi verirken kendi hayatından örnekler de sundu.

Senatör Albers ve Bozer yaptıkları konuşmada Türk ve Amerikalı işadamları Birligi’ni (TACC) yaptıkları bu kapsamlı ve başarılı organizasyondan dolayı tebrik ettiklerini de sözlerine ekledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.