Üniversite Öğrencisi 3.Kattan Havuza Atlamaya Çalıştı

Üniversite Öğrencisi 3.Kattan Havuza Atlamaya Çalıştı

Colorado’nun Fort Collins şehrindeki Colorado Devlet Üniversitesi ikinci sınıf öğrencisi bir apartman kompleksinin 3 kat yüksekliğindeki çatısından havuza atladı, ancak  ve havuza ulaşamadan beton zemine düştü.
Ian Smith isimli öğrencinin durumunun kritik olduğu belirtiliyor. Ian’in kardeşi, bilekleri, topukları ve  omurgasının arka alt kısmında birkaç yerde kırık olduğunu söyledi.
Atlama anının gören öğrencilerden Brittany Polliard “Düşme görüntüsü beni hasta etti” derken Smith’in atlamasından sonra havuzun kan gölüne döndüğünü ekledi.
Jared Roberts ise Smith’in çatısına çıktığı apartmanda yaşayan sakinlerden. Roberts Smith’in çatıda olduğunu gördüklerinden insanların çığlık atıp bağırdıklarını söylerken atlama anından bakamadığını ama betona çarpma sesini duyduğunu belirtti.
Görgü tanıkları Smith’in atlamaması için bir çok arkadaşının seslendiğini ama bazılarının da atlaması için teşvik ettiklerini söylediler. Olay yerine gelen sağlık ekibindekiler Smith’in ne kadar uzaktan atladığını görünce hayatta kalmasına şaşırdıklarını belirttiler.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.