Silikon Vadisi’nde Aile Semineri

Silikon Vadisi’nde Aile Semineri

Bay Area Culturel Connections (BACC) vakfı aile içi iletişimi konu alan “Çiftler Arası İletişim Dinamikleri” adlı seminere ev sahipliği yaptı.
       
Uzman psikolog Kevser Birinci’nin konuşmacı olarak katıldığı seminere Silikon Vadisi’nde yaşayan Türklerin büyük ilgi gösterdi. Eşler arasındaki yanlış anlaşılmalar ve çiftler arasındaki iletişim problemleri gibi konulara değinen Birinci, konuşmasının sonunda katılımcılardan gelen soruları da cevapladı.
       
İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu olan Kevser hanım, Türkiye Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneği kurucusu Prof. Dr. Mehmet Sungur’dan Bilişsel Davranıcı Terapi eğitimi almış. Birinci aynı zamanda Davranış Bilimleri Enstitüsü tarafından yürütülen Çözüm Odaklı Terapi ve Stratejik Aile Terapisi eğitimlerini tamamlamış. Psikolıg Birinci ayrıca İsrail EMDR Enstitüsü Başkanı Dr. Udi Oren’in başkanlığında düzenlenen EMDR eğitim ve süpervizyon modüllerini de bitirmiş.
       
Birinci ağırlıklı olarak kaygı odaklı problemler, duygudurum bozuklukları ve  ilişki problemleriyle ilgili calışmalar yapıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.