Emmy Ödülleri Artık İnternet Üzerinden Oylanacak

Emmy Ödülleri Artık İnternet Üzerinden Oylanacak

Amerika’nın en önemli televizyon oskar ödülleri olarak bilinen Emmy, önümüzdeki iki sene içerisinde oylamalarını internet üzerinden yapmaya başlayacak.

Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Bruce Rosenblum cuma günkü açıklamasında, “Bu oylama sistemi, önümüzdeki aylarda Akademi’nin yapacağı yeniliklerin ilk adımı olacak. Her geçen yıl, Emmy Ödülleri’nin uyguladığı yöntemleri düzenleyip güzelleştirmeye çalışıyoruz, bu dijital ve internet üzerinden oylama yöntemine geçiş, oylamanın daha kolay, özenli ve güvenilir olmasını sağlayacaktır. Yapacağımız yenilik, üyelerimizin mesleki güçlerinin farkına varmalarına ve bunları geliştirmelerine yardım etmek ve sektörümüzün gelecek vaad eden bir planlama ile yola devam etmesi adına  yeni ve tecrübeli sesleri televizyon dünyasında bir araya getirmek olan hedeflerimizin bir parçası olacaktır.” dedi.

Oylama sistemindeki değişiklikler, 2014 yılı 66. Prime-time Televizyon Ödülleri’nden önce uygulanmaya hazır olacak. İnternet üzerinden yapılacak oylama yöntemi, ilk olarak birinci tur oylamaları için kullanılacak ve 2015 yılı oylamalarına kadar tamamen internet üzerinden uygulama ile devam edecek.

Aynı zamanda önümüzdeki iki yıl içerisinde oylamalarını internetten kullanmak istemeyen Emmy seçmenleri için gizli oylama teklifi sunulacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.