Aslan, kafese giren stajyeri öldürdü

Aslan, kafese giren stajyeri öldürdü

California eyaletindeki bir vahşi hayvan parkında aslan saldırısına uğrayan genç stajyer hayatını kaybetti. Kafeste bulunduğu esnada saldırıya maruz kalan Dianna Hanson adındaki genç stajyerin, kafese neden girdiği henüz bilinmiyor.

Olay Fresno bölgesi yakınlarında bulunan Cat Haven parkında gerçekleşti. Öğlen saatlerinde kafese giren Dianna Hanson adındaki genç kız, kısa süre sonra Cous Cous adlı 4 yaşındaki erkek aslanın saldırısına uğradı.

Parkta bulunan çalışanlar tüm çabalarına rağmen aslanı kızdan uzaklaştırmayı başaramayınca polis ekipleri çağrıldı. Kısa sürede parka gelen ekipler aslanı vurarak öldürdü. Ancak genç kız da hayatını kaybetmişti.

Babası Paul Hanson, kızıyla ilgili her zaman böyle bir endişeyi taşıdığını ifade etti. Hanson, “Her zaman kızımla ilgili bu korkuyu taşıyordum. Bir gün böyle bir telefon alacağımı hissi vardı.” dedi. Kızı için vahşi kedilerle çalışmanın bir tutku olduğunu ifade eden Hanson, “Dianna vahşi kedilerle çalışmaktan korkmuyordu ama her zaman kötü bir şey olabileceği endişesini taşıyordu.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan yetkililer genç bir stajyerin aslan kafesine tek başına girmesinin yasak olduğu ve konu hakkında soruşturma başlatılacağını ifade etti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.